Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Music
  • /
  • Spotify: Muziek op basis van je hardlooptempo

Spotify: Muziek op basis van je hardlooptempo

Voor alle hardlopers die Spotify gebruiken tijdens het hardlopen is er goed nieuws! Spotify geeft straks de mogelijkheid om muziek af te laten spelen op je eigen hardlooptempo. Ga je sneller, dan zal je automatisch een snellere beat te horen krijgen. Loop je met Nike+ Running, dan kan je vanuit daar ook Spotify gebruiken. Spotify heeft dj Tiësto gevraagd om de hardloopmuziek te gaan maken en produceren. 

Wanneer ik niet naar Friends luister of Coen en Sander show, dan heb ik 90% van de tijd Spotify aan staan. Ik heb daar een playlist gemaakt en die varieert enorm. Zo ben ik momenteel helemaal in ban van Kygo. Ik vraag me dan wel af of ik de muziek van deze nieuwe functie leuk ga vinden, maar dat is iets wat ik zeker wil ondervinden. Nu heb ik vaak dat ik sommige nummers te traag vind en daardoor continue aan het zappen ben. Nu ben ik zelf niet echt fan van dj Tiësto, maar ik denk dat als het een succes wordt dat er vast wel meer samenwerkingen zullen plaatsvinden!

De nieuwe versie van Spotify krijgt ook een compleet aangepaste startpagina: The Now. Spotify kijkt naar je luistergedrag en vanuit daaruit stelt Spotify nieuwe artiesten aan je voor. Ook wordt er rekening gehouden met het tijdstip. Als het nog vroeg in de ochtend is, dan zal je niet heel snel harde muziek te horen krijgen.

Helaas moet Nederland nog wel even wachten op de nieuwste functies, maar het zal niet lang meer duren voordat ze ook voor ons beschikbaar zijn!

Luister jij wel eens muziek via Spotify tijdens het hardlopen?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie