Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Stem op ons! Hardloopblog van het Jaar!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar Just Keep Running is genomineerd door Runner’s World voor beste hardloopblog van het jaar! Samen met een paar andere grote sites staan wij mooi in de lijst te pronken. Maar alleen met pronken komen we niet ver en daarom hebben wij JOUW stem nodig! 

Weet je, wij kunnen hier wel doodleuk een verhaaltje neerzetten waarom wij het verdienen, maar dat is niet aan ons om dat te vertellen. Wij schrijven dagelijks met veel plezier. Wij hebben ups and downs. We lopen omdat we het leuk vinden. We lopen omdat er plezier/kracht of ontspanning uithalen. Soms vloeken we omdat we het gevoel hebben dat we moeten hardlopen, die dagen heb je ook. We trainen met z’n allen voor een doel. Tja, waarom moeten wij winnen? Geen idee, maar wij denken dat jullie het wel weten. Jullie zijn de lezers, de jury.

Vinden jullie dat wij moeten winnen? Ga dan naar Runner’s Web (of klik op het plaatje hieronder) en kies uit de lijst met heel veel geweldige blogs de website je die te gek vind. Stiekem hopen we natuurlijk dat dat Just Keep Running is! Want moeten wij winnen? Nee, wij willen winnen! 

Stem op ons! Hardloopblog van het Jaar!

 

STEM OP ONS!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

One Comment

Geef een reactie