Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Taperen, onrustig en nog maar 1 week

Taperen, onrustig en nog maar 1 week

Over week sta ik aan de start van mijn eerste marathon. Om half 10 in de ochtend sta ik met duizenden medehardlopers te wachten tot het startschot. Ik vind het bijzonder dat een half uur later het startschot te horen zal zijn in Rotterdam, waar daar ook duizenden hardlopers eindelijk mogen gaan hardlopen. Enkele meiden van Just Keep Running lopen de 1/4 marathon, ik ben dus niet alleen! 

Goed, eerst deze week nog even analyseren, want ik heb nog een week te gaan. Deze week wist ik al dat ik niet veel kon gaan lopen. Ik nam maandag een rustdag, omdat ik zondag natuurlijk de Zandvoort Circuit Run had gelopen. Dinsdag had ik weer zin om mijn hardloopschoenen aan te trekken en te gaan. Op de planning stond 65 min, dat gaat goed komen! Ik eerst ging langs Eveline om wat af te geven en zo liep ik door naar centraal station om een Metro-krantje te scoren. Gabriëlla had namelijk een foto opgestuurd en die was geselecteerd. Ik vind het nog steeds een gave foto!

Marathon-Week-22-3

Met 2 kranten in mijn rugzak liep ik terug naar huis met volle bak wind. Dat was wel pittig, want de wind leek wel van alle kanten te komen. Ik had meteen naar mijn idee een heuveltraining gedaan haha!

Taperen, onrustig en nog maar 1 week

Woensdag mocht ik even model staan voor een camera om een foto te maken die bij een interview hoort. Selfies nemen is prima, maar om nou echt te poseren, niet mijn ding! Toch ben ik heel erg tevreden over de foto’s. Ik kan er nu in ieder geval twee laten zien die het niet geworden zijn, maar die wel heel leuk zijn!

Taperen, onrustig en nog maar 1 week

De rest van de week had ik bizar veel afspraken. Vrijdagochtend werd ik geïnterviewd en daarna ging ik naar de FALKE-winkel om daar hun kleding te bekijken en een setje uit te zoeken. Ik heb ze zelf nog niet getest, maar ik heb me toch een hardloopbroek, jongens dat is net een pyjama! ’s Middags mocht ik naar de dokter om 2 dingetjes onder mijn oksel weg te halen. Niks ernstig, maar het is nu gelukkig weg. Dat betekende gelijk dus ook dat ik 3 dagen niet mocht lopen i.v.m. wrijving. De wond moet goed genezen zodat ik er in Paris helemaal geen last van zal hebben. Mijn benen zijn echt onrustig, ik slaap slecht en ik wil lopen. Ik wil nu lopen, maar misschien komt het ook wel omdat ik voor mezelf een bevestiging zoek in mijn lichaam om te weten dat mijn conditie er nog steeds is. Ik moet vertrouwen hebben in mijn lichaam en in mezelf. Begin deze week schreeuwde ik heel hard: Ik ben er klaar voor! Maar nu? Nu gaan de twijfels toch echt beginnen, maar dat moet ik loslaten want ik kan nu niks meer doen en ja ik ben goed getraind. Het komt goed!

Taperen, onrustig en nog maar 1 week

Sportgelletjes zijn besteld, kleding is bijna zeker. Schoenen staan ook al klaar en alles wat ik mee moet nemen ook. Vandaag ga ik bij mijn moeder de route uitleggen en dan ben ik er klaar voor!

Volgende week zaterdag vertrek ik naar Paris toe samen met mijn vriend en moeder + haar vriend. Helaas mag en kan Noa niet mee. Ik ga haar heel erg missen! Mijn vriend gaat namelijk ervoor zorgen dat ‘ie op bepaalde punten gaat staan en dan zal ik het wel raar vinden om haar niet te zien, mijn hardloopbuddy.

Volgende week zal er geen normale blogje komen en ook niet mijn marathonverslag, maar iets heel anders. Mijn marathonverslag zal je pas 15 april lezen, maar als je onze social media bijhoudt dan zal je vast zien hoe ik gelopen heb! Sowieso is het wel leuk om die dag ons in de gaten te houden, want niet alleen paar meiden lopen de 1/4 marathon van Rotterdam maar Kelly loopt ook de 13,2 km van de halve van Den Helder! Een drukke zondag!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie