Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

The week before…

De laatste loodjes zijn aangebroken en het is nu echt bijna zover: de halve marathon van Eindhoven. We hebben er allemaal zo ontzettend hard voor getraind en nu is het zover. Het is zó spannend. Afgelopen week moest er natuurlijk ook nog gewoon getraind worden, maar dat ging niet helemaal volgens een leien dakje. Het is the week before, en misschien ben ik toch wat zenuwachtiger dan ik had gedacht.

Maandag

 photo JKR The week before 1_zps6nj92gfs.jpg

Eveline en ik hadden natuurlijk Mudmasters gelopen op zondag en op maandag had ik toch best wel een beetje spierpijn. Op maandag had ik ook meteen een hele drukke dag met verschillende afspraken, Skype-meetings en nog meer opdrachten die daaruit volgden. Mijn gevoel: ik móest echt even naar buiten, m’n spieren losrennen. Het was heerlijk weer dus hoe kon ik nou niet naar buiten gaan? Ik ging voor vier kilometer omdat ik m’n spieren nou weer niet al te veel  wilde belasten. Het was een lekker rondje in het zonnetje, heerlijk!

Woensdag

 photo JKR The week before 2_zpswvu3onvb.jpg

Op woensdag ging ik voor m’n tweede ronde van de week. Ik had weer een drukke dag gehad, en hoopte dat dit net zo goed zou gaan als op maandag, maar helaas. Ik had het benauwd en warm en het ging gewoon echt niet zoals ik wilde. Uiteindelijk heb ik 4,5 kilometer gelopen maar het ging niet helemaal van harte. Toch ben ik er lekker even uit geweest en lekker in beweging geweest!

Zaterdag

 photo JKR The week before 3_zpsh2vozgk9.jpg

Zaterdag stond de laatste duurloop op de planning. Mijn originele plan was om ’s ochtends vroeg te gaan, maar het was zo ongelooflijk mistig! Omdat Niels vrij was en ’s ochtends nog wat dingen te doen had, besloten we aan het eind van de middag te gaan. Er stond tien kilometer op de planning, maar hoe we dat uiteindelijk voor elkaar gekregen hebben? Ik snap het nog steeds niet. Het was warm, het was zwaar en al na drie kilometer was ik er helemaal klaar mee. Om te oefenen had ik weer eens een drinkriem om gedaan, maar dat doe ik ook echt niet meer; wat een rotding! Wat het uiteindelijk allemaal goed maakte, was dit fantastische uitzicht op de heide van Hilversum. Het is hier zo mooi, en het was zulk lekker weer, dat ik er toch wel echt van genoten heb. De eerste zes kilometer waren zwaar, de laatste vier gingen gelukkig helemaal goed!

Deze run heeft helaas niet heel veel vertrouwen gegeven voor de halve marathon, ik was nu na tien kilometer al heel blij dat we klaar waren, en in Eindhoven ben je dan nog niet eens op de helft. Maar ach, we gaan het zien. Ik heb in ieder geval heel veel zin, en dat scheelt natuurlijk ook al een heleboel.

Wat staat er deze week op de planning?

Als het goed is, heb ik nu al twee runs gedaan deze week, en daarnaast ben ik flink m’n fysio-oefeningen aan het doen. Ik heb opzich geen pijn, maar ik wil wel het zekere voor het onzekere nemen en zorgen dat alles goed voelt. Ook ben ik flink aan het stretchen deze week, en veel water aan het drinken. Ik ben er klaar voor!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

Geef een reactie