Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Tijd voor een nieuwe fase

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen, gaat de website van Just Keep Running stoppen. Een erg lastige keuze, waar goed en lang over is nagedacht. Ik kan natuurlijk niet stoppen zonder een paar laatste woorden. 

1 maart 2016

Als de dag van gisteren kan ik me nog herinneren dat ik mocht beginnen als blogger voor Just Keep Running. Ik had Zélia al een keer eerder gesproken, maar toen was er vanuit JKR meer een zoektocht naar mensen die ook achter de schermen (met technische snufjes op de website etc.) konden helpen. Die ervaring had ik niet, dus viel de keus op Josianne en Eveline. Maar Zélia vergat mij niet, en ik haar net zomin! En zo kwamen we in 2016 opnieuw in contact en mocht ik op 1 maart met jullie delen dat ik een van de nieuwe bloggers was.

2016

In 2016 deelde ik wekelijks updates met jullie. In het begin vooral over mijn allereerste halve marathon: de Halve van Renesse. Daarna over alle andere wedstrijden die ik liep, de trainingen bij de atletiek, maar ook persoonlijke verhalen. Ik deelde een blog met jullie over mijn burn-out en de samenhang daarvan met het hardlopen. Hartverwarmende reacties overspoelden mijn mailbox en social media kanalen. Jezus, wat voelde ik me gesteund en geliefd!

2017

In 2017 liep ik twee halve marathons, in Renesse en in Eindhoven. En ook over mijn weg daar naartoe heb ik verhalen met jullie gedeeld. Met alle hoogte- en dieptepunten. Ik besloot vanwege drukte om wat minder vaak te gaan bloggen, maar jullie bleven mij volgen. Mijn blogs en social media posts werden niet genegeerd, ook al stak ik onvermijdelijk toch wat minder tijd in jullie. Ik had die tijd even nodig voor mezelf. Wilde natuurlijk niet nóg een burn-out blog met jullie moeten delen 😉

2018

Sinds dit jaar heb ik echt een stapje teruggedaan qua bloggen, maar niet qua sporten! Ik begon in het voorjaar met een Summer Ready programma in de sportschool en een paar maanden geleden deelde ik weer een persoonlijk nieuwtje met jullie: ik ben ZWANGER! Opnieuw kreeg ik de mooiste en liefste (en grappigste, mijn six pack van het voorjaar wordt nu inderdaad een zwanger buikje, en nee, ik weet zelf ook nog niet helemaal hoe ik erbij kwam dat dat handig was: AU, bandenpijn!;-) ) reacties.

Inmiddels ben ik, 19 weken zwanger, gewoon weer even opnieuw begonnen met hardlopen en blijf ik jullie daar natuurlijk over op de hoogte houden. Is het niet via blogs, dan is het gewoon via Facebook en Instagram! Ik ben heel benieuwd tot hoe ver in de zwangerschap ik door kan blijven lopen.

Bedankt

Lieve lezers, ik wil jullie bedanken voor het lezen van al mijn blogs en de lieve reacties. Jullie waren er in goede en in slechte tijden. Ik heb alles eerlijk met jullie gedeeld en ook de minder leuke kanten van het sporten of in mijn persoonlijke leven niet verborgen gehouden. Jullie hadden begrip en zorgden ervoor dat ik gemotiveerd was om weer verder te gaan.

Soms kwam die motivatie misschien niet bewust van jullie, maar ook onbewust. Alleen al het feit dat jullie mijn sportavonturen volgden, zorgde ervoor dat ik de afgelopen jaren meer heb gesport en gezonder heb geleefd dan ooit tevoren! En wat ben ik daar blij mee 🙂

Voor onze vaste volgers, die vaak reageren: bedankt! Reacties zijn zo ontzettend fijn om te lezen. Maar ook de volgers die geen reacties achterlieten: we weten dat jullie er waren en via persoonlijke berichten kregen we ook regelmatig te horen hoe we jullie konden motiveren. Dat is volledig wederzijds. Mijn jaren bij Just Keep Running waren zonder jullie nooit zo leuk geweest! En voorlopig gaan we – via sociale media – gewoon nog lekker door met inspireren en motiveren! Hopelijk zien we jullie daar ook 🙂

Last but certainly not least: JKR-crew, bedankt! Allereerst natuurlijk Zélia, onze JKR-moeder. Wat heb jij een mooi idee gehad toen je JKR startte en je mag trots zijn op wat je hiermee hebt bereikt. Voordat ik zelf voor JKR ging schrijven, las ik alle blogs al en haalde ik hier zoveel inspiratie uit.

Maar ook de rest van de crew. Ik ben zo ontzettend blij dat ik jullie niet alleen online heb mogen leren kennen, maar ook als persoon, in het echt. We delen een liefde: hardlopen, maar hebben daarnaast nog zoveel meer overeenkomsten gevonden. Jullie support bij trainingen en wedstrijden is onbetaalbaar. We hoeven maar een berichtje in de groep te gooien en er staan 8 anderen klaar met de liefste aanmoedigingen en motivatie. En niet alleen digitaal moedigen we elkaar aan. Als het even kan, staan we ook bij elkaar langs de kant tijdens een wedstrijd. Wat een support! Bedankt dat ik deel mag uitmaken van deze fijne (en af en toe een tikkeltje gestoorde) groep mensen. <3

Blijven volgen?

Het is nu tijd voor iets nieuws. Ik blijf sporten en updates geven via Just Keep Running, maar krijg het ook druk met andere dingen in mijn leven. Een nieuwe fase breekt aan.

Wil je mijn sportieve avonturen blijven volgen? Volg Just Keep Running dan vooral op Facebook en Instagram!

Wil je mijn persoonlijke avonturen blijven volgen? Volg mij dan via www.notitiesvannikki.nl of via mijn Facebook– en Instagrampagina. Op dit moment kun je je vooral voorbereiden op zwangerschaps- en baby-updates, maar ik ben straks meer dan alleen maar mama, dus ook andere hersenspinsels komen voorbij! Dat kunnen dus ook zomaar hardloop- of andere sportgerelateerde blogs zijn.

En dan is nu het moment daar om via deze blog afscheid te nemen. Maar een echt afscheid is het natuurlijk niet. We kunnen contact houden via social media en ik hoop dat dat gebeurt! Nogmaals: DANKJEWEL VOOR ALLES!

X Nikki

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Nikki begon in het voorjaar van 2014 voor de zoveelste keer met hardlopen. Al jarenlang gaf ze het na een paar weken op, maar nu zette ze door. In juni 2016 liep zij haar eerste halve marathon, en dat zal niet de laatste zijn!

One Comment

Geef een reactie