Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Trainen voor Athene: Vakantie deel II

Trainen voor Athene: Vakantie deel II

Gelukkig was mijn vakantie nog niet voorbij na de laatste update. Deze hele fijne zomervakantie werd afgesloten met een midweek Efteling. Leuk voor de kids en daarom ook leuk voor de ouders. Uiteraard ging het lopen door, al was het niet mogelijk om in het park zelf te lopen. Dat was wel leuk geweest. Daarna was het gedaan met de vakantie en mocht ik weer aan het werk. Maar de trainingen gaan onverminderd door en hoe die verlopen zijn, lees je hieronder:

TRAINEN VOOR ATHENE, deel 3

Week 33

Deze week verbleven we in Bosrijk bij de Efteling. Helaas is het niet mogelijk om in het Efteling park hard te lopen anders had ik dat zeker gedaan. Op dinsdag een rondje direct om het park en Bosrijk gemaakt wat prima ging. De rest van de dag en de daarop volgende dag was het slenteren in het park. Op donderdag stond er een lange duurloop op tempo op het programma. Normaal gesproken al best pittig, maar nu na al dat geslenter was het pittig. Uiteindelijk deze training toch naar tevredenheid kunnen afsluiten. Om daarna maar weer te gaan slenteren in het park, pffff. Op zondag kwam er een eind aan mijn vakantie met een heerlijke ronde van bijna 24 kilometer. Ik ben zo blij dat mijn schema weer richting de 30 kilometer gaat, kan hier echt van genieten.

Week 34

Op dinsdag was het echt plakweer. Niet echt lekker weer om hard te lopen, maar hé niets voor niets toch? Uiteindelijk liep ik deze training wat te hard, ik moet hier echt mijn koppie meer bij houden. Er volgen nog zovelen kilometers, ik hoef me niet elke keer af te matten. Op donderdag was het weer interval tijd! 9 x 4 minuten vol gaan met steeds 2 minuten ‘rust’. Na 3 keer zag ik niet hoe ik deze training met succes kon afsluiten maar door er steeds maar met 1tje bezig te zijn, lukte het me om deze training af te maken. Al ging het halverwege nummer 8 verkeerd. Mijn gedachten dwaalden af en daarmee het tempo ook. Toch zeer tevreden over deze training. Op zaterdag mocht ik weer. Ja op dit moment voelt het echt zo. Ik leef naar elke training toe en ik voel dat elke training me weer dichter bij Athene brengt. Bring it on!. In deze training ben ik zo’n 11 kilometer van huis afgelopen om daarna mijn weg terug te vinden over wegen en paadjes waarover ik nog nooit gelopen had. Zo lekker om zo de kilometers één voor één af te werken. Voor ik het wist stond ik weer thuis.

 

De volgende update zal uit nog 1 opbouwende week bestaan en afgesloten worden met een 1 rustweek. Alhoewel rustweek, ik ga mountainbiken in de Ardennen. We zullen zien, ik heb er in ieder geval enorm veel zin in. En verandering van spijs doet eten.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Koen is begin 2013 actief begonnen met hardlopen. Doordeweeks loopt hij ’s avonds maar in het weekend loopt hij het liefst vroeg in de morgen om de natuur te zien ontwaken. Met alles wat hij op internet kan vinden, maakt hij zijn eigen schema’s en trekt zijn eigen plan. Vaak een tikkeltje anders plan dan 'normaal'.

Geef een reactie