Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Inspiration
  • /
  • Video: Nike presenteert ‘Last’; het ongekende verhaal van een loper

Video: Nike presenteert ‘Last’; het ongekende verhaal van een loper

Toen ik dit filmpje zag wist ik het meteen. Ik moet dit delen. Dit is niet gesponsord, dit is een filmpje wat ik echt wil delen. Nike heeft natuurlijk als slogan ‘Just do it’ en ik vind dat een van de beste en krachtigste slogan die er is. Beginnen met hardlopen voor veel is een grote stap. Je hebt dan misschien wel goede schoenen, fancy hardloopkleding maar als je het niet doet.. tja. Daar tegenover heb je ook veel mensen die willen beginnen met hardlopen. Trekken hun (veel te warme) jogging broek aan, dikke trui en afgetrapte hardloopschoenen. Ze staan voor de deur. Te wachten en te wachten. Durven de stap niet te zetten totdat ze de wilskracht, de wil om te gaan. Ze gaan ervoor. Je bent geen marathonloper, je bent geen loper wanneer je begint maar zodra je het doet ben je er een. Zodra jij die stap hebt gezet. Iedereen kan een hardloper zijn. Zolang je het wil, zolang je het maar doet. JUST DO IT!

 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie