Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Wedstrijden die wij in 2015 gaan lopen

Vorig jaar liepen veel van ons wedstrijden. Van 5 km tot een halve marathon. Bij WOTN waren we met z’n zessen en in Eindhoven liepen er in totaal 5 meiden mee. Ook CPC was een groot succes en daar liepen we zelfs met 10 meiden (met o.a oud JKR collega’s). Dit jaar gaan we weer heel wat lopen en het lijkt ons zo leuk om ook lezers tegen te komen. Wij vertellen alvast waar wij dit jaar te vinden zijn, vertel jij het ook aan ons? Wie weet zien we jou bij een van de wedstrijden!  

Zélia

Ik heb op dit moment maar 3 vaste wedstrijden staan waar ik voor aangemeld ben, maar ik wil meer lopen dan alleen deze 3. Ik sta sowieso ingeschreven bij:

 • Groet uit Schoorl 21,1 km
 • CPC Den Haag 21,1 km
 • Marathon de Paris 42,195 km

Ik twijfel over nog een paar, maar ik wil heel graag meedoen met Dam tot Damloop, WOTN en als het ook kan de Marikenloop.

Petra

Ik heb me ingeschreven voor de halve marathon in Den Haag, maar die ga ik omzetten naar de 5k. Verder wil ik graag weer de Eindhoven Airport Run doen (5k). Op 12 april ga ik in Rotterdam lopen, maar het ligt aan mijn knie of ik daar de kwart marathon ga doen met de andere meiden, of dat ik het omzet naar een kortere afstand. Verder wil ik graag de wedstrijden doen die ik vorig jaar ook erg gaaf vond. 10k in Leeuwarden, dan 10k in Rotterdam bij de Ladiesrun, maar niet bij WOTN. En dan in september weer de Damloop, maar volgend jaar ook die Marktstadrun waaraan ik dit jaar niet mee kon doen vanwege een griepje. Oh, en natuurlijk die estafettemarathon in Eindhoven! Deze keer niet als laatste eindigen.

Joëlle

Met wedstrijden doe ik het nu nog even rustig aan, maar komend voorjaar gaat mijn seizoen weer van start. Of ik rennend of cheerend bij de City Pier City aanwezig ben, dat hangt er nog even vanaf hoe ik er in januari voor sta, maar sowieso ren ik in april de kwart marathon van Rotterdam met de Just Keep Running-meiden (behalve Zélia, die dan een hele marathon rent in Parijs, verschil moet er zijn…). Verder denk ik aan de Dam tot Dam – een wedstrijd die ik toch eens meegemaakt moet hebben – en zou ik graag nog eens op Ameland of Terschelling een wedstrijd rennen. Een race in het buitenland of een wedstrijd voor het goede doel lijkt me ook heel tof!

Eveline

In april loop ik de kwart marathon in Rotterdam samen met alle andere JKR-meiden. Hiervoor moest ik me gewoon inschrijven, want zo wil ik Zélia steunen die op dat moment de marathon van Parijs loopt. Hoe gaaf is het dat we met JKR tegelijk lopen!?! Verder sta ik voor nog geen enkele wedstrijd ingeschreven. Ik weet nog niet wat mijn plannen zijn en ben even van plan geen te grote wedstrijden te doen. De CPC was me vorig jaar heel slecht bevallen qua drukte en Eindhoven heb ik nu net gedaan. Ja, Rotterdam is ook druk, maar die wil ik per se lopen.

Mij lijken de Kuiprun en de Eindhoven Airportrun heel erg leuk, maar deze vallen allebei vlakbij de wedstrijd in Rotterdam in april. Dat is dan weer iets te veel van het goede. Ook zou ik graag de Klokgebouwloop weer willen doen. Heerlijk al die trappen op en af. Met mijn broer heb ik afgesproken in 2015 een obstakelrun te gaan doen. Eentje met niet te veel kilometers, want al dat klimmen vergt al genoeg energie en we willen niet te ver weg. Helaas is de obstakelrun in Eindhoven tegelijk met de kwart marathon in Rotterdam, dus we moeten nog even kijken naar een andere. Iemand tips? Omgeving Eindhoven/Den Bosch.
Oh, en komend jaar wil ik We Own The Night lopen als dat uitkomt. Vorig jaar kon ik nog geen 10k lopen, maar komend jaar gaat me dat meerdere keren lukken!

Niki

De wedstrijd die het eerste in mij opkomt, is natuurlijk de halve marathon in Den Haag op 8 maart. AAHH! Ik vind dat zó spannend. Een paar maanden geleden heb ik nooit de ambitie gehad om vrijwillig een halve marathon te lopen. Zo blijkt maar weer: zeg nooit nooit! Om niet in een soort van zwart gat te vallen na de halve marathon, heb ik mij ook ingeschreven voor de ¼ marathon in Rotterdam op 12 april. Maar eigenlijk is dat ook een tussenstap, want 2 weken erna wil ik de Antwerp 10 Miles gaan lopen met mijn vader en huisgenootje Jolien! Het voorjaar is dus best goed gevuld wat wedstrijden betreft. Of ik er nog meer wil gaan lopen.. I don’t know. Ik moet natuurlijk eerst de halve marathon en de 10 miles zien te overleven. Hoewel.. ik zou natuurlijk geen nee zeggen tegen weer een estafettemarathon!

Alyssa

In april ga ik de ¼ marathon in Rotterdam lopen! Verder wil ik heel graag weer meedoen met We Own The Night van Nike, de Ladies Run in Rotterdam en zou ik het liefst ook de halve marathon lopen tijdens de CPC Loop in Den Haag. Mocht dat niet lukken, dan ga ik sowieso voor de 10 km in Den Haag! Oh, en een wedstrijd die ik in 2015 ook heel graag wil gaan lopen is de Dam tot Damloop!!

Kelly

Ik heb me op dit moment nog nergens voor ingeschreven, vooral omdat ik het verloop van mijn blessure zo lastig in te schatten vind. Als het kan wil ik graag weer Groet Schoorl doen. De halve lijkt me prachtig, maar tegen die tijd zou ik met de 10 al heel erg blij zijn. Verder hoop ik dit jaar de Halve van Den Helder uit te gaan lopen, daar kijk ik echt het meest naar uit en dat is nu echt een motivatie om te blijven trainen en geen gekke dingen te doen. Verder hoop ik weer de Dam tot Damloop te kunnen lopen en ik zou het enorm tof vinden als ik de Amsterdam Halve Marathon kan doen. Ik ben er vast een paar vergeten, maar wat ik zeg, herstel is nu het belangrijkste.

Saskia

 • 10km   12 April          – Kwart marathon van Rotterdam (ingeschreven)
 • 15km   17 Mei           – Vestingloop óf
 • 15km   14 Juni          – Maastricht Mooiste
 • 10miles 6 Sept          – Tilburg Ten Miles
 • 21km   11 Okt           – Eindhoven Marathon

Patricia

Het rijtje is al aardig lang en voor de eerste 3 wedstrijden sta ik al ingeschreven, voor de andere wedstrijden is de inschrijving nog niet open.

 • 8 maart CPC Den Haag 10 km
 • 6 april De Kuiprun 5 km recreatierun
 • 12 april Marathon Rotterdam 1/4 marathon 10,55 km
 • 14 mei Hemelvaartsdagloop Lekkerkerk 8.6 km
 • 7 juni Zuidersterloop Capelle aan den IJssel 8.1 km
 • 14 juni Ladiesrun Rotterdam 10 km
 • augustus Ronde van west Capelle aan den IJssel 10 km
 • 5 september Ronde van Nedstaal Alblasserdam 10 km
 • september Leontien Ladiesrun
 • september Leontien Ladiesride (fietsen) 35 km
 • oktober Halloweenrun
 • 13 december Bruggenloop Rotterdam 15 km

Wendy

Ik sta sowieso ingeschreven voor de halve marathon tijdens de CPC in maart. Ik speel met de gedachte om in mei de halve van Edinburgh te gaan lopen, dat lijkt me fantastisch! En dan natuurlijk ook de Tilburg 10 miles, misschien wel de 10K of de halve tijdens de Singelloop Breda en de halve van Amsterdam. Whaaa! Best veel!

 

Welke wedstrijden ga jij in 2015 lopen?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

3 Comments

 • Miranda

  3 januari 2015 at 15:21

  Wat een mooie lijstjes hebben jullie al!
  Hier staan er sowieso 2 wedstrijden op de planning, maar deze zijn beide in het noorden. Helaas zijn voor mij de genoemde wedstrijden (te) ver weg.
  Maar ik kijk nu al uit naar alle verslagen van jullie wedstrijden!

  Beantwoorden
 • Manouska

  4 januari 2015 at 12:41

  Ik heb me voor 2 al ingeschreven:
  + Rotterdam 1/4 marathon op 12 april
  + We Run Amsterdam (voorheen WOTN) op 16 mei

  Verder wil ik de ladiesrun Rotterdam, de electric run en de dam tot damloop doen. En heel misschien de bruggenloop in Rotterdam aan het eind van het jaar.

  Genoeg goede voornemens 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie