Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Wij zijn Superheroes

Hoe je weken verlopen kan je niet bepalen. Als we het konden bepalen waren Zélia, Niki en ik niet ziek geworden. Zelf was ik een paar weken geleden ziek. Helaas was ik toch niet topfit. Mijn onderste rib heb ik gekneusd. Dit komt door mezelf want ik heb hem kapot gehoest. Gelukkig is het de onderste en heb ik er met ademen vrij weinig tot geen last van.

De afgelopen week voor de AA drink 10 km loop had ik graag nog twee keer gelopen. Om te kijken hoe het lopen ging en hoe fit ik was. Helaas heb ik maar één keer kunnen lopen. Elke avond was ik te moe. Het zitten op mijn werk zorgde voor aardig wat pijn en daardoor vermoeidheid. Rust was wat ik nodig had.

Wij zijn Superheroes

Maandag- en vrijdagavond was ik wel in de sportschool te vinden. Beide trainingen gingen heerlijk. De warming-up op de crosstrainer kon weer op niveau 5 en mijn oefeningen kon ik allemaal weer in setjes van drie keer twaalf doen. De training van maandag was vooral effectief voor mijn benen. Ik had twee dagen spierpijn. De TRX-oefening doet zijn werk goed.

Wij zijn Superheroes

Zaterdagochtend begon ik met Joelle’s artikel te lezen. Wat een mooie en lieve woorden. Hierna ging ik Grey’s Anatomy kijken. Dokter Amelia Shepherd ging voor een grote operatie staan met haar handen in haar zij, haar hoofd omhoog en haar borst vooruit. Dokter Edwards vraagt wat ze doet. Ze vertelt dat ze in de superhero pose staat. Wetenschappelijk is er bewezen dat als je een paar minuten in de superhero pose staat je meer zelfvertrouwen hebt en meer aan kan. Je voelt je een superhero.

Ik moest gelijk aan ons hardlopers denken. Wij zijn superheroes. Wij lopen elke keer weer een mooi resultaat. Stappen elke keer naar buiten. Trotseren het weer, de weg en nog veel meer. Mijn run van zaterdag ging niet lekker. Overal voelde ik wat. Totaal niet fijn. Ik voelde dat ik wat in elkaar liep. Dat was niet de bedoeling. Gelijk dacht ik aan de aflevering van vanochtend. Schouders naar achteren hoofd omhoog en gaan. Ik voelde me veel fijner dan balen van mijn run. Totaal deed ik een rondje van 5 km. Een slechte generale maar dat betekent alleen maar goeds voor de andere dag.

De rest van de dag stond in het teken van voorbereiden op de AA drink 10 km loop. Het eten voor de volgende avond werd voorbereid. Draadjesvlees, dat gaat er na een run vast in. Alle hardloopkleding werd gewassen. Mijn nagels werden gelakt. Tas ingepakt en de nodige rust werd gepakt.

De 10 km was top! Ik heb genoten van de hele dag. Zelfs na de run toen ik kapot op de bank lag was nog steeds die glimlach er. Hoe het helemaal ging kan je lezen in het verslag van gisteren. Ik kan je één ding zeggen: superheroes, allemaal en iedereen die zondag meeliep.

Stand like a superhero,
feel like a superhero,
act like superhero.

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Patricia is Grafisch Vormgever, blogt op www.blog.donderdesign.nl, leest, fotografeert en sinds 2012 niet meer te stoppen met hardlopen. Het meer bewegen werd een passie, een moment voor haar zelf, om na te denken en te genieten. Ze begon met een 6.8 km wedstrijd gevolgd door een 10 & 15 km en in oktober 2015 liep ze haar eerste halve marathon. Haar focus is nu sterk genoeg worden om een marathon te lopen en wel die van Rotterdam

One Comment

Geef een reactie