Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

WIN! Startbewijs voor Glow Run Apeldoorn

Hardlopen in het donker. Dat doen we allemaal wel eens. Sommige vinden het geen probleem terwijl het voor een ander een wat hogere drempel is. Laten we eerlijk zijn, het kan soms best wel “eng” zijn. Maar een run in het donker met allemaal kleurtjes en lichtjes, dat is toch heel gaaf? Wellicht hebben jullie wel eens van de Glowrun gehoord? Nou, op 30 oktober (1 dag voor halloween, toch nog best wel spooky) organiseert Apeldoorn een Glowrun en daar kan jij een startbewijs voor winnen! Wij geven 2 startbewijzen weg, aan 1 man en 1 vrouw. Dus mannen, doe mee! 

Hier nog wat informatie over de run:

 • Vrijdag 30 oktober 2015
  18.30 uur    Afhalen startpakket en glowsets verkrijgbaar
  20.00 uur   Start Glowrun 5 en 10 km (Start-/finishlocatie: Dubbelbeek, Apeldoorn)
  20.30 uur   Afterparty
 • Wat zit er allemaal in je startpakket?
  – Je startnummer.
  – Een tijdsregistratie chip die je na afloop weer inlevert.
  – 5 glowarmbandjes.
  – Kortingsbon t.w.v. 20 euro van Run2Day.

Vanaf 20 oktober kan je je startpakket afhalen bij Run2Day Apeldoorn aan de Stationsstraat 200. Je kunt het startpakket alleen persoonlijk afhalen, dus niet voor een ander. Het startpakket/startnummer wordt dus niet toegestuurd.

Wat moet je doen?

Mail naar hello@justkeeprunning.nl jouw meest bizare nachtelijk hardloopavontuur en geef aan of je voor de 5 km gaat of voor de 10 km en maak kans op 1 startbewijs! Je kan meedoen tot en met 4 augustus! Dus mail!

Let op: je kan maar 1 startbewijs per persoon winnen! 

 

Photo header: Phil Roeder

p.s wij zijn NIET van de organisatie. Vragen via de mail over het evenement worden genegeerd. 

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

In 2012 begon Zélia met hardlopen. In eerste instantie om af te vallen maar al snel merkte ze dat het verslavend werkte. Begin 2013 liep ze haar eerste halve marathon en sindsdien is lange duurlopen haar favoriet. Afvallen deed ze niet zo snel en dat had een reden, eetverslaving. Nu is Zélia bezig om gezond en goed te eten. Met ups and downs maar de wil is er. In 2015 liep ze haar eerste marathon in Parijs en in 2016 haar tweede die anders verliep dan gehoopt. Nu is ze moeder van een prachtige dochter en is nu bezig met het vinden van een ritme want in 2019 wil ze opnieuw de marathon van Parijs lopen. Of zal ze toch in 2018 een marathon lopen....? Naast hardlopen heeft Zélia een eigen interieurontwerpbureau Studio ZLwaar ze interieurontwerpster en interieurfotograaf is.

Geef een reactie