Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

WINACTIE: 1/4 marathon Rotterdam 12 april

Zondag 12 april is een mooie dag voor Just Keep Running. Zelia loopt die dag de marathon in Parijs, Kelly loopt die dag 13,7 km bij De Halve van Den Helder en de rest van de meiden meldden zich aan voor de 1/4 marathon in Rotterdam.

Over de 1/4 marathon
12 april is de 35e editie van de NN Marathon Rotterdam. Vorig jaar deden 13,500 mensen mee aan het evenement uit maar liefst 74 landen. Volgens eigen zeggen staan er ruim 925,000 mensen aan de kant van het parcours om ons lopers aan te moedigen!

Dit jaar zijn er de volgende afstanden bij het evenement:

 • NN Marathon Rotterdam – 42,2 km
 • 1/4 Marathon Rotterdam – 10,55 km
 • AD Mini Marathon Rotterdam – 4,2 km
 • NN Kids Runs – 1 km & 2,5 km

De 1/4 marathon gaat voor een deel over het officiële marathonparcours en ook eindig je op de Coolsingel. Je krijgt trouwens niet alleen een officiële tijd op de gehele afstand, maar ook op 10 km. Fijn! Vorig jaar liepen Jessica, Patricia en Alyssa de 10k bij dit evenement, klik op hun namen voor hun verslagen.

Weggeven
Door omstandigheden kunnen Petra en Eveline beiden (nog) niet 10 km lopen op 12 april in Rotterdam. Maar de startbewijzen zijn al gekocht… We hebben besloten om die twee startbewijzen aan jullie weg te geven!

Wanneer je één van de twee startbewijzen wint, doe je dus gratis mee aan de 1/4 marathon in Rotterdam. Je krijgt wat bij het startbewijs hoort:

 • Tijdregistratie
 • Medaille
 • Verzorging onderweg en bij de finish
 • Kleedgelegenheid
 • Persoonlijke finishfoto
 • Finishcertificaat
 • Maar je krijgt niet je eigen voornaam op je startbewijs. Een startbewijs kan niet overgeschreven worden, dus je krijgt de naam ‘Eveline’ of ‘Petra’.

Veel van ons lopen die dag in Rotterdam en we zouden het erg leuk vinden om je te ontmoeten en samen met jou de race te starten!

Winnen
Wil jij één van de twee startbewijzen winnen voor de 1/4 marathon en vind je het niet erg dat jouw naam niet op het startbewijs komt? Dan zijn er een aantal dingen waar wij willen dat je aan voldoet.

 • Wij willen zeker weten dat jij bij het evenement aanwezig kunt zijn. We willen dus dat je nu al de afstand kan lopen. Snelheid maakt niet uit, maar je moet dus wel al 10 km gelopen hebben! Wij zijn NIET verantwoordelijk voor eventuele blessures die je oploopt als iets niet gaat.
 • Beantwoord in de comments onder dit artikel (dus niet op Facebook/Instagram/via de mail!) waarom jij graag met Just Keep Running in het startvak wilt staan.
 • Daarnaast zouden we het erg leuk vinden als je ons leuk vindt op Facebook en/of volgt op Twitter en Instagram.

Deze winactie is open tot 15 februari 23.59 uur!

Waarom wil jij graag met Just Keep Running in het startvak staan?

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Petra begon in 2012 met hardlopen, liep na enkele blessures in oktober 2016 ein-de-lijk haar eerste halve marathon en traint nu voor de derde (en vierde, en vijfde...). Buiten hardlopen om werkt ze als freelance copywriter en communitymanager, blogt ze op JKR en Doen in Boedapest.nl/To Do in Budapest.com, en probeert ze zoveel mogelijk te reizen.

15 Comments

 • marina de wit

  3 februari 2015 at 15:38

  ik zou heel graag mee willen doen 12 april met de 1/4 marathon. Ik heb al meerdere keren de 10 km gelopen. in november ben ik geopereerd en heb helaas 2 maanden niets kunnen doen. Ben nu weer begonnen met lopen en vind 12 april een mooi streven om de 10 weer te lopen.

  Beantwoorden
 • Nicole

  3 februari 2015 at 16:46

  Ik zou heel graag met jullie die 1/4 marathon willen lopen! Ik volg jullie al geruime tijd en jullie weten mij regelmatig te motiveren! Het zou erg mooi passen in mijn voorbereiding richting de Zwolse Halve Marathon 2 maanden later. Na diverse keren 10km, wil ik nu toch eens “proeven” aan de langere afstanden. En hey, het is wel met finish op de Coolsingel! WUw!

  Beantwoorden
 • Simone

  3 februari 2015 at 17:13

  Ik zou heeeel graag samen met jullie de 1/4 marathon willen lopen! 🙂
  Ik lees jullie blog bijna dagelijks en het motiveert mij enorm. Het is nu precies een jaar geleden dat ik ben begonnen met hardlopen, in mei liep ik mijn eerste 5k en in September ook de 10. Nu loop ik iedere week in ieder geval 1 keertje de 10 en dat vind ik heerlijk.
  Het lijkt me super om met jullie de 1/4 marathon te lopen. Ik wil heel graag meer wedstrijden lopen, maar helaas moet ik vaak alleen omdat ik niet zo’ n sportieve vriendengroep heb… Dat is heel jammer, want samen starten en elkaar zien na de finish is veel leuker. Jullie lijken me hele gezellige lieve meiden, dus daarom doe ik graag mee aan deze winactie! =)

  Beantwoorden
 • Giulia Califano

  3 februari 2015 at 19:32

  Oh mijn god, daar zou ik echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag aan mee willen doen! Al herhaaldelijk keek ik op de site of er niet tóch nog startbewijzen zijn, omdat ik precies die week vrij heb en dus eindelijk eens de tijd heb om een wedstrijd te doen die niet naast de deur ligt, maar helaas nog niet voldoende getraind ben voor de halve marathon. Dankzij jullie en andere fanatieke hardlopende bloggers heb ik het hardlopen doorgezet, ben inmiddels in training voor de halve marathon van Amsterdam op 18 oktober dit jaar en daarna voor mijn grote droom: de marathon van Rome! 10 kilometer is voor mij dus geen probleem, ik zit momenteel met gemak op 13 km in mijn trainingsschema. Ik hoop jullie de 12e te ontmoeten!

  Beantwoorden
 • Tamara Schroder

  3 februari 2015 at 19:53

  Ik zou deze wedstrijd graag lopen met mijn zoon Sjoerd Balk als eerbetoon aan mijn vader, zijn opa. Dat was een echte Rotterdammer mijn roots liggen daar. Na het kijken van de Marathon hebben we samen besloten iig de sfeer te gaan proeven maar samen de wedstrijd lopen zou top zijn! Mijn zoon is 12 en loopt zo goed!

  Beantwoorden
 • sanne

  3 februari 2015 at 22:42

  Ik zou heel graag meedoen met deze winactie en ik verwacht eigenlijk wel dat ik in april 10km kan lopen.
  Maarrrr.. ik heb nu toch wat pijntjes en er is dus een kans aanwezig dat ik toch niet mee kan lopen.

  Dus ik gun dit startnummer iemand die zeker weet dat diegene de afstand zeker kan lopen zoals vermeld in de vereisten 🙂

  Beantwoorden
 • Mireille

  4 februari 2015 at 18:40

  Tuurlijk wil ik (als blogvolgster) met jullie die 10km gaan lopen. Als Brabantse in Rotjeknor: ik heb er jaren gewoond maar was nog geen hardloopster toen. Heb dus nog wat goed te maken en wil dolgraag die finish over op de Coolsingel. 10.000 m 01:01:45 9,69 km/u heb ik gisteren nog gelopen en dus moet april geen probleem zijn! Heb er nu al zin in , let’s get running in Rotterdam!!

  Beantwoorden
 • Vera

  4 februari 2015 at 21:17

  Ik wil graag meedoen met deze race… Omdat ik eindelijk mijn PR op de 10 km wil verbeteren! Al maanden loop ik te hikken tegen dezelfde tijd en heb ik dus alleen gefocused op het uitbreiden van mijn afstand. Mocht ik een startnummer winnen, zou ik meteen vanaf dat moment gaan knokken voor een snellere tijd op de 10 km! Kom maar op heuvels, intervaltrainingen en squats: die 10 km wil ik rennen binnen 45 minuten; maar dan heb ik wel een concreet doel nodig: die 1/4 marathon in Rotterdam! Jullie blog motiveert me altijd al om hard te lopen, en zou me op deze manier ook motiveren om buiten m’n comfort zone te gaan..

  Beantwoorden
 • Lianne Kieft

  9 februari 2015 at 12:33

  Hoi, jullie schrijven leuke stukjes heel herkenbaar. Sinds jullie runner’s world influencer zijn volg ik jullie. Ik ben zelf ook lid van een rungroep. Dat maakt wedstrijden een andere belevenis. Nu ben ik de langzaamste van mijn groep, dus is het groeps gevoel nu iets minder. Het lijkt me leuk om andere groepen te ontmoeten. De 10 km is een van mijn favoriete afstanden. Ik doe ook langer, maar het moet niet te lang duur en wel leuk blijven. Justkeeprunning is bij mij van toepassing als ik iets begin maak ik het af. We blijven hardlopen om fit te blijven en frisse neus te halen want de hele dag binnen zitten is ook niet goed! Het lijkt me leuk om jullie allemaal te ontmoeten. Ook heb ik nog nooit in Rotterdam hardgelopen. Dus een extra ervaring erbij.

  Beantwoorden
 • Janna

  9 februari 2015 at 14:45

  Hoi! Lijkt me tof, eens mee te doen aan een hardloopparcours. Eerder deed ik 18K mud masters. Dit is toch weer wat anders, ben benieuwd!
  Groetjes, Janna

  Beantwoorden
 • Elissa

  14 februari 2015 at 18:53

  Omdat ik na tweemaal Amsterdam, heel graag aan de start van Rotterdam wil verschijnen.
  Ik ben anderhalf jaar geleden begonnen met hardlopen en elke keer weer is een drijfende kracht het trainen voor een wedstrijd. Want tja, niet trainen en willen stralen tijdens een wedstrijd gaat niet samen.
  Ik heb ontzettend veel positieve dingen gehoord over de wedstrijd in Rotterdam. Super parcours en echt hele toffe blije mensen langs de kant. Toen ik het vorig jaar voorbij zag komen op instagram en tv, wist ik dat ik deze wedstrijd heel graag wilde lopen. ‘Hier moet je gewoon een keertje bij zijn’
  Alleen zuur toen alle startbewijzen dit jaar bleken uitverkocht zijn. Dus als ik deze geweldige race, met een stel leuke, inspirende meiden [jullie!] mag lopen, lijkt me alleen maar super!
  Succes met jullie actie!

  Beantwoorden
 • Sofieke

  14 februari 2015 at 21:39

  Ik zou graag de kwart marathon lopen in Rotterdam! Mijn vriend heeft zich een tijd geleden aangemeld maar ik was toen nog herstellende van een blessure dus durfde het niet aan me in te schrijven. Gelukkig ben ik weer helemaal hersteld en loop ik weer vrolijk en pijnvrij mijn kilometertjes!
  Ik volg jullie al een hele tijd en heb jullie ook nog ‘live’ aangemoedigd in Eindhoven afgelopen oktober!
  Hopelijk sta ik niet alleen aan de kant mijn vriend aan te moedigen maar mag ik zelf ook meedoen!

  Beantwoorden
 • Christa

  15 februari 2015 at 13:31

  Ik zou heel graag een startbewijs winnen voor de 1/4 marathon in Rotterdam!
  Oktober 2014 zou ik samen met collega’s de 1/4 marathon van Eindhoven lopen. Helaas kon ik door een verkeerd gelopen buik operatie in de zomer van 2014 nog hele niet hardlopen in oktober 2014. Ik ben mijn collega’s gaan aanmoedigen, maar baalde heel erg dat ik zelf niet kon hardlopen. Dit heeft mij doen besluiten om als doel te hebben voor 31 december 2014 10 km te kunnen hardlopen. Ik ben begonnen met een beginnersschema zonder bekende snelheid. 31 december 2014 kon ik 10 km hardlopen! Er moest een nieuw doel komen. 11 km/uur kunnen hardlopen. Dit deed ik voor de operatie tenslotte ook al. En dit is een eis voor de RoPaRun die ik ooit nog een keer met een team zou willen lopen.
  Een mooi doel om mijn snelheid te testen zou de 1/4 marathon van Rotterdam zijn. Daar ging ik vroeg als kind altijd naar kijken. Ik was echter te laat met inschrijven.
  Ik zou dus echt heel graag een startbewijs winnen voor de 1/4 marathon in Rotterdam!

  Beantwoorden
 • sander m

  15 februari 2015 at 17:49

  Ik zou heel graag die 1/4e marathon van Rotterdam lopen. Ik kom zelf uit het hoge noorden maar heb een enorm zwak voor die mooie stad. De Rotterdam marathon staat op mijn bucketlist maar 42,2k lopen gaat m nog niet worden, maar 10 is voor mij zat te doen.
  Als ik deze medaille binnen zou hebben kan ik deze een klein beetje van de bucketlist afstrepen.

  Beantwoorden

Geef een reactie