Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Yes, het wordt weer kouder!

Yes, het wordt weer kouder!

Goedemorgen! De week is alweer doormidden en dus is het tijd voor een nieuw weekverslag. Afgelopen week heb ik een soort van drie keer hardgelopen en dat ging best aardig! (Een soort van? Dat leg ik straks uit!) Ik merk nu wel steeds vaker dat als het wat kouder is, ik het een stuk fijner vind rennen. Al die warmte hoeft voor mij niet hoor; het mag best wel koud zijn. En dat was het afgelopen week ook wel. Lees je mee?

Yes, het wordt weer kouder!

Dinsdag was de Hardloopblog van het Jaarverkiezing. Van tevoren was al verteld dat we een stukje zouden gaan hardlopen dus iedereen had braaf z’n hardloopspullen meegenomen. Eenmaal daar bleek dat we allemaal een paar Skechers schoenen zouden krijgen (holy mozes) en dat we daarop zouden gaan hardlopen. Wauw, wat lopen die schoenen lekker zeg. We renden maar een klein stukje, zo’n twee kilometer, maar wel onder begeleiding van Susan Kuijken, de dame die achtste in de wereld is op de vijf kilometer.

 photo Yes het wordt kouder 2_zpsfyo5dxom.jpg

Omdat we dinsdag maar twee kilometer hadden gerend, vond ik dat ik woensdag nog wel een keer kon gaan rennen. Niels en ik reden richting de Hilversumse heide om daar een rondje hard te lopen. Hij was er heilig van overtuigd dat het rondje wat we zouden gaan rennen slechts 5,5 kilometer was. Wat bleek; het was ruim 6,6 kilometer. Een kilometer extra is natuurlijk helemaal niet erg, maar wel als je rekent op 5,5 haha. Ach, het waren 6,6 hele lekkere kilometers. Niet te warm, niet te koud. Gewoon prima.

Ja, over vrijdag gaan we het maar niet te lang hebben: we zijn niet gegaan. De hele dag regende het zó hard en toen ik thuiskwam van een afspraak ’s middags stapte ik vol met m’n witte schoenen in een plas. Gevolg: schoenen vies en doorweekt, sokken en voeten doorweekt. Nee, ik had er geen zin in haha.

 photo Yes het wordt kouder 3_zpsh5fb5czf.jpg

Zondag moesten we wel gaan natuurlijk en het was weer duurloop tijd! Oorspronkelijk stond er dertien kilometer op de planning, maar we zijn gestopt bij twaalf. Het was een prima rondje, via de Hilversumse heide naar Loosdrecht en weer terug, maar meer dan dat ook niet eigenlijk. Ik klink nu niet heel enthousiast hè?! Stiekem was het nog best wel warm en dat had ik een beetje verkeerd ingeschat. Ook had ik niet echt een fijne playlist op m’n iPod staan waardoor ik veel liedjes moest overslaan, beetje jammer. Maar weet je: de kilometers zitten in de benen en we kunnen weer een training afvinken!

Helaas was deze week niet bijster bijzonder, maar hopelijk komt daar deze week verandering in! Ik ga sowieso op woensdag in de buurt van Den Haag lopen (yay voor zweetdates!) en op vrijdag sleep ik m’n zusje mee voor een run, maar dat weet ze nog niet. Aaaaah, nog 31 dagen tot de halve marathon!

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Josianne is 27 jaar en een tikje verslaafd aan hardlopen. Ze woont samen met haar vriend en twee katten in Hilversum en zoekt zo'n drie keer per week haar hardloopschoenen op om een lekker stukje te gaan lopen. Ze werkt vier dagen per week bij Scrn, als online media coördinator, en is na het lopen van haar eerste marathon nu hard op zoek naar een nieuw hardloopdoel!

One Comment

Geef een reactie