Hallo!

Just Keep Running Hallo hardloper! Leuk dat je op Just Keep Running een kijkje komt nemen! Wij zijn een groep enthousiaste lopers van elke niveau. Voor ieder wat wils! Heb je vragen, wil je iets weten van ons? Neem dan vooral contact met ons op!

We run, we succeed and yes, sometimes we fail. Let’s not forget that we are just humans. We all share the same passion. We love running. How about you?

Social Media

Zie jullie bij de finish!

Na 148 geschreven blogs / artikelen / wedstrijdverslagen is de koek op. Al een tijdje staat hardlopen bij mij op een lager pitje waardoor het schrijven van weekverslagen er niet in zit. Ook worden er dit jaar geen wedstrijden meer gelopen en is alles met betrekking tot hardlopen wel verteld hier op de blog. Dus dat de blog stopt van Just Keep Running is voor mij zo gek nog niet..

Gelukkig blijft onze groep voort bestaan en gebruiken we de Socials nog om te vertellen hoe het met ons en het lopen vergaat.

Lieve volgers,

Ik wil jullie bedanken voor alles met betrekking tot de blog. Alle input, alle medeleven, alle kritiek en alle opmerkingen. Door jullie is Just Keep Running groot geworden destijds, door jullie schreef ik met veel enthousiasme mijn blogs. Nu wij stoppen met schrijven betekent het natuurlijk niet dat jullie stoppen met hardlopen, toch? Doe waar jij je goed bij voelt, laat je niet meeslepen door de maatschappij want niks moet en alles mag. En vergeet vooral niet te genieten, want hardlopen is en blijft een mooie sport!

Toekomst.

Na een lange periode van rust ben ik momenteel weer begonnen met hardlopen, klein rondjes van zo’n 25 – 30 minuten in slakkentempo. Het voelt nog niet comfortabel en ga nog steeds liever niet dan wel; máár ik wil heel graag terug naar drie keer per week sporten. Deze week hebben mijn vriend en ik ons ingeschreven voor de kwart marathon in Rotterdam (was te verwachten hihi), dus dat is een mooi doel voor 2019! Wat 2018 mij nog gaat brengen kunnen jullie via Facebook / Instagram zien….

Nogmaals bedankt voor alles. Just Keep Running blijft voort bestaan (YAS), alleen niet meer op de blog (NAY). Tot ziens bij de finish!

Liefs, Maaike

Volg je ons al?

Instagram, Facebook, Twitter

Van jongs af aan is Maaike al serieus (& fanatiek) bezig met sporten, en sinds de zomer van 2014 heeft ze de focus verlegd naar het hardlopen. Het geeft haar rust, positieve energie en vrijheid, iets waar ze veel waarde aan hecht. Met twee hele marathons op haar naam is ze nu, met veel plezier, aan het trainen voor de derde: de marathon van Rotterdam 2018.

Geef een reactie